Χορηγοί

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και συνεργάτες μας, που μας βοήθησαν στην υλοποίηση της προσπάθειας μας.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

 

 

 

Ιατροδικαστής Παντελεήμων Μ. Αλεξάνδρου

Ο Ιατροδικαστής Παντελεήμων Μ. Αλεξάνδρου παρέχει τις υπηρεσίες του σε ιδιώτες, δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές και ναυτιλιακές εταιρείες, σε όλη την Ελλάδα. Οι συνήθεις πράξεις που πραγματοποιούνται είναι ιατροδικαστική γνωμοδότηση επί ιατρικών εγγράφων, κλινική εξέταση σωματικών βλαβών, τεχνική συμβουλή σε νεκροψία/νεκροτομή, τεχνική συμβουλή σε εκταφή, δειγματοληψία για γενετική εξέταση από ζώντες ή νεκρούς κ.α..

 
   
   
   
   
   
   
   
   

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 

 

 

 

A.T.G Digital – Κατασκευή ιστοσελίδων 

Η A.T.G Digital σας προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Ειδικεύεται στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών διαδικτύου μέσα από ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και καινοτόμων λύσεων. Σας προσφέρει  μελέτη, σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδας, eshop, portal για να απογειώσετε την επιχείρηση σας.

Δήμητρα Τσίτση  

Εγκληματολόγος – κοινωνιολόγος

Αναλαμβάνει  υποθέσεις που αφορούν οποιοδήποτε έγκλημα (ενδοοικογενειακή βία μέχρι ανθρωποκτονία ). Γίνετε ολικός έλεγχος στο κατά πόσο ένα έγκλημα μπορεί να διεκπεραιωθεί (δράστης , θύμα , προφίλ , κίνητρο).Είναι σημαντικό να αναφερθεί το ότι κάθε έγκλημα έχει την δική του ονομασία που με βάση αυτή καθορίζεται στο δικαστήριο (εν βρασμό ψυχής , προμελετημένο , εξ αμελείας, οργανωμένο , μαζικό κτλ). 

Το S_lab Studio

Το S_lab Studio από το 1998 αναλαμβάνει ηχογραφήσεις, ενορχηστρώσεις, μουσικές παραγωγές, sound design και μουσικές επενδύσεις σε εκπομπές, Θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Λουκάς Στεργίου

Δικαστικός πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων

Βιώνοντας καθημερινά πόσο άσχημο είναι το γεγονός κάποιος να πέσει θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την δική σας δικαίωση!

Μην το σκέφτεσαι απλά κάλεσε με ώστε να προχωρήσουμε μαζί τώρα! Μην ξεχνάς ο μοναδικός σύμμαχός σου είναι ο χρόνος!!!

 

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Scroll to top
Close
Browse Tags