Our Story

Η εκπομπή Ίχνη στο Σκοτάδι είναι δημιούργημα του Χάρη Βεραμόν ο οποίος είναι ο εμπνευστής της , και του εξαιρετικά ταλαντούχου νεαρού  σκηνοθέτη Αλέξη Στεφανή.

 

Ο Χάρης Βεραμόν, είναι ιδιωτικός ερευνητής με σπουδές στην Ανακριτική Δικαστική Ψυχολογία.

Είναι το κεντρικό πρόσωπο – παρουσιαστής της εκπομπής Ίχνη στο σκοτάδι, μέσω της οποίας μεταφέρει στον θεατή με έναν δικό του άμεσο και μοναδικό τρόπο, τις έρευνες των υποθέσεων με τις οποίες ασχολείται σύμφωνα πάντα με τα όσα στοιχεία έχει στη διάθεση του.

Η διαχείριση της κάθε υπόθεσης γίνεται με επαγγελματικά μέσα και  μεθόδους που είναι προσαρμοσμένα σε πρακτικές που εφαρμόζονται στις εξειδικευμένες ομάδες εγκληματολογικών υπηρεσιών της Αμερικής.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Χάρης Βεραμόν μέσω του φακού της κάμερας του Αλέξη Στεφανή έχει δημιουργήσει έναν Cult χαρακτήρα που κυριολεκτικά «δένει» τον θεατή με την υπόθεση, και μέσω της στοχευμένης παρουσίασής των τεκμηρίων τον οδηγεί στον προβληματισμό κάνοντας τον φανατικό θαυμαστή της εκπομπής.

Το Alter ego του Χάρη Βεραμόν και ο άνθρωπος που δίνει σάρκα και οστά στα «Ίχνη στο σκοτάδι» είναι ο Αλέξης Στεφανής.

Ο Αλέξης Στεφανής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός είχε την τάση να γράφει φανταστικές ιστορίες ενώ παράλληλα μυούταν σιγά σιγά στα μυστικά της φωτογραφίας και του σινεμά από τον πατέρα του. Λίγο αργότερα, περίπου στα 13 του, χάρη στον θείο του βυθίστηκε στα βαθιά νερά του μοντάζ όπου ή εξερεύνηση του, τον βοήθησε να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Άρχισε να συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα φωτογραφία της νότιας Αττικής σε ηλικία 16 ετών ενώ παράλληλα σαν ανήσυχο πνεύμα πειραματίστηκε με θεματικές και σενάρια. Αναπόφευκτα λοιπόν, όταν είχε φτάσει στο Λύκειο, η απόφαση να σπουδάσει σκηνοθεσία ήταν πλέον μονόδρομος.

Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία και μοντάζ στο I.P.T και εργάζεται ως φωτογράφος τα τελευταία χρόνια. Ο Αλέξης Στεφανής είναι ο ανερχόμενος, εξαιρετικά ταλαντούχος σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και μοντέρ της εκπομπής Ίχνη στο σκοτάδι. Η αγάπη του για το μυστήριο και την dark αισθητική τον έφεραν κοντά μας, δίνοντας του τη δυνατότητα να εκφράσει με ένα δικό του μοναδικό τρόπο κάδρα και οπτικούς συμβολισμούς.

Φροντίζει για την εικόνα της εκπομπής, την νουάρ ατμόσφαιρα, την επιμέλεια του ήχου, και όλη την επεξεργασία των επεισοδίων στο μοντάζ. Βάζει την υπογραφή του με αριστοτεχνικό τρόπο φροντίζοντας πάντα την κινηματογραφική προσέγγιση των πλάνων και των εικόνων, ενώ τα μουσικά χαλιά που επιλέγει να αγκαλιάσουν κάθε επεισόδιο δίνουν έναν προσωπικό χαρακτήρα στις πινελιές του.

Επειδή ο δρόμος των καλλιτεχνών είναι δύσβατος και η αναγνώριση αργεί να φτάσει, η επιβίωση μας περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες όπως η συγγραφή σεναρίων, σκηνοθεσία και δ/νση φωτογραφίας σε ταινίες, video clip, διαφημιστικά σποτ, θεατρικά, σειρές κ.λπ.

Παράλληλα η πολύχρονη εμπειρία του Αλέξη στον χώρο της φωτογραφίας αποτελεί την εγγύηση για όσους αναζητούν μοναδική, επαγγελματική φωτογράφιση για e-shop, instagram, κ.λπ.

Υπηρεσίες της Εκπομπής Ίχνη στο Σκοτάδι

Η διαδικτυακή εκπομπή Ίχνη στο σκοτάδι διαθέτει μία εξειδικευμένη  ομάδα επαγγελματιών αποτελούμενη από ειδικούς, ερευνητές, πραγματογνώμονες, επιστήμονες, νομικούς και συνεργάτες που στηρίζουν και βοηθούν ενεργά στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης.

Υποθέσεις εγκληματικής φύσεως, δολοφονίες ή εξαφανίσεις μπορούν να διερευνηθούν αποτελεσματικά, προκειμένου να παραδοθούν στην Δικαιοσύνη και στις αρχές με όλα τα φυσικά πειστήρια, στοιχεία και ευρήματα συμβάλλοντας στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης.

Αναζήτηση μαρτύρων, αναζήτηση σκελετικών υπολειμμάτων, αναζήτηση αγνοουμένων, διερεύνηση δολοφονιών είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει η εκπομπή Ίχνη στο σκοτάδι.

Αν θέλετε να αναλάβουμε μια υπόθεση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Scroll to top
Close
Browse Tags