Βγήκε από το αρχείο η υπόθεση της Δ. Ζήρδα!

Η Δήμητρα Ζήρδα κατοικούσε στο Φωτολίβος Δράμας μαζί με το έναν της γιο και τον σύζυγό της. Στις 6/6/2019, βραδινές ώρες, αναχώρησε απο το σπίτι της, όπως ανέφεραν οι συγγενείς της και χάθηκε μέσα στη νύχτα.  Στις 15/6/2019 βρέθηκε νεκρή σε παραπόταμο του ποταμού Αγγίτη στη θέση «Γαλάζια Νερά» στο Δημοτικό διαμέρισμα συμβολής Σερρών. Σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας – νεκροτομής ο θάνατος της αποδόθηκε σε πνιγμό εντός ύδατος. Δεν προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας και η υπόθεση αρχειοθετήθηκε το 2019.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν μελετούσε την υπόθεση από τον Σεπτέμβριο του 2019. Τον Οκτώβριο του 2021, μετά από ενδελεχή έρευνα, κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές την έκθεση του με νέα ακράδαντα στοιχεία, ισχυρές ενδείξεις και πληροφορίες που οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Ο Εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία και έκρινε πως η υπόθεση χρήζει περεταίρω διερεύνησης. Η υπόθεση βγήκε από το αρχείο και έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, χωρίς την συναίνεση αλλά και την συνεργασία των συγγενών, χωρίς κανέναν απολύτως έγγραφο διορισμού ή πληρεξούσιο, κατάφερε να χειριστεί την υπόθεση με αριστοτεχνικό τρόπο προσκομίζοντας στις αρχές στοιχεία και όπως φαίνεται οι εξελίξεις από την νέα χρονιά θα είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής της εκπομπής «.ίχνη στο σκοτάδι, κατέθεσε δύο φορές ενώ σε επίπεδο έρευνας δημιούργησε μια ομάδα από ειδικούς προκειμένου να αποδείξει με επιστημονικά εργαλεία τα όσα υποστήριζε για την υπόθεση.

Η εκπομπή «ίχνη στο σκοτάδι» παρουσίασε την υπόθεση την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, με ένα επεισόδιο κινηματογραφικής αισθητικής και με σημαντικές συμμετοχές, όπως ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος και ο Ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. Σημαντικές αναλύσεις, νέες πληροφορίες και στοιχεία που δένουν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου αναρτήθηκε το δεύτερο μέρος του επεισοδίου, στο κανάλι της εκπομπής στο you tube, παρουσιάζοντας όλες τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Δήμητρα Ζήρδα. O Kωνσταντίνος Χατζηιωάννου Δικηγόρος τοποθετήθηκε για το νομικό πλαίσιο, τις διαδικασίες και το φαινόμενο της αρχειοθέτησης μιας υπόθεσης, ο κύριος Θανάσης Κατερινόπουλος έβαλε φωτιά με τους ευφυείς συλλογισμούς του, ο Μάριος Βογιατζής, αναλυτής συμπεριφοράς τοποθετήθηκε σχετικά με την γλώσσα του σώματος και την ανίχνευση ψεύδους αφήνοντας αιχμές και τέλος ο παρουσιαστής της εκπομπής και ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν ανακοίνωσε τις εξελίξεις της υπόθεσης και έθεσε κι άλλα ερωτήματα για τον θάνατο της Δήμητρας Ζήρδα.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της εκπομπής είναι πλέον γεγονός στα τέλη του 2021. Μέσα από την εξέλιξη της υπόθεσης αποδεικνύεται πως υπάρχουν αξιόλογοι Δικαστικοί Λειτουργοί και όλα είναι εφικτά όταν κάποιοι παλεύουν και αναζητούν την αλήθεια.

#ixnistoskotadi #youtube
Σκηνοθεσία – μοντάζ: Αλέξης Στεφανής
Σενάριο, έρευνα, παρουσίαση: Χάρης Βεραμόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll to top
Close
Browse Tags