Υπόθεση Joyce. H ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΙΦΟΥ – Όλη η αλήθεια!

Τα ίχνη του Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2020, όταν έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στον Πειραιά, προφασιζόμενος ότι θέλει να απομονωθεί και να κάνει γιόγκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος χορευτής είχε βρεθεί σε μια δεξαμενή στην ερειπωμένη έπαυλη Μαυρομιχάλη στον Πειραιά μετά από μήνες από την δήλωση εξαφάνισης. Συγκεκριμένα, τον σκελετό του άτυχου χορευτή βρήκαν παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή, 9 μήνες μετά.

Η λύση του γρίφου…

Ο Joyce δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα. Ο ένας ήταν σίγουρα Γάλλος, ο οποίος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές και δεν δεχόταν γενικότερα να μιλήσει. Μετά το συμβάν με τον νεαρό Joyce έφυγε εσπευσμένα στη Γαλλία!

Τι πραγματικά έγινε;

2 άτομα καταδίωξαν τον Joyce προκειμένου να τον χτυπήσουν, μιας και είχαν προηγούμενα μαζί του και τον κατηγορούσαν ότι έκλεβε. Ο ένας εκ των δραστών κρατούσε (όπως αναφέρει μαρτυρία) ένα αντικείμενο στα χέρια του (μαδέρι – ξύλο). Ο Joyce στην προσπάθεια του να ξεφύγει, αφήνει τα πράγματα πίσω του και τρέχει προκειμένου να κρυφτεί στην Έπαυλη Μαυρομιχάλη. Να τονίσουμε ότι στην δεξαμενή τόνιζε αρκετές φορές που είχε αφήσει τα πράγματα του, γιατί; Διότι δεν ΠΡΟΛΑΒΕ να τα πάρει, αιφνιδιάστηκε.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει σκαρφαλώνει στην οροφή της δεξαμενής, ύστερα κρεμιέται από την οπή της και πέφτει μέσα για να ξεφύγει. Ήταν ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει από τους δράστες οι οποίοι τον καταδίωξαν. Ο ένας εκ των δύο είδε τον Joyce να ανεβαίνει στην οροφή και να πηδά μέσα, για αυτό και ο Joyce γράφει: «Ο ………………με είδε».

Ο Joyce παγιδεύτηκε στην προσπάθεια του να διαφύγει! Τρόμαξε, πανικοβλήθηκε και εγκλωβίστηκε μέσα στη νύχτα, διότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έπεφτε μέσα σε μια δεξαμενή η οποία δεν έχει κανένα τρόπο διαφυγής. Δεν μπόρεσε πάνω στο φόβο του να κάνει μια καθαρή εκτίμηση της πιθανότητας κινδύνου. Το γεγονός ότι δεν έγραψε τίποτα ξεκάθαρο για το τί συνέβη, δεν κατονόμασε τους δράστες, ούτε ανέφερε κάτι πιο ουσιαστικό και συγκεκριμένο, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο νεαρός έπεσε μόνος του στην παγίδα και δεν τον έριξαν μέσα, ούτε τον έσπρωξαν με οποιοδήποτε τρόπο. Για αυτό δεν αναφέρει στους τοίχους ο Joyce κάτι παραπάνω, θα έλεγε ότι με έσπρωξαν, ότι με έριξαν, θα ανέφερε κάτι σαφές και ξεκάθαρο.

Όμως λέει για συγκεκριμένο άτομο: «ΜΕ ΕΙΔΕ». Γιατί τον είδαν και τον εγκατέλειψαν. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία μιας και όλα τα παραπάνω δένουν απόλυτα και αρμονικά με τα γεγονότα, τα πειστήρια, και τα όσα δεν μπορούσαμε μέχρι τώρα να ερμηνεύσουμε.

Οι δράστες έφεραν τον Joyce στην παγίδα θανάτου και ύστερα τον άφησαν αβοήθητο!

#ixnistoskotadi
#Joyce

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top
Close
Browse Tags